Specialisten

Je financiële zaken goed op orde bij Finenzo Roosendaal

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dan is een eerlijk en onafhankelijk advies wat je nodig hebt. De adviseurs van Finenzo luisteren graag naar je vragen en wensen en denken actief met je mee.


Finenzo is een coöperatie met vestigingen door heel Nederland en biedt onafhankelijk financieel advies. Geen snelle adviezen, maar maatwerk waarbij de klant altijd centraal staat. De ervaren adviseurs begeleiden je op een betrokken en heldere manier. Ze weten precies welke aanbieder het beste financiële product voor jouw situatie heeft. Bij de één moet je zijn als je haast hebt, bij de ander als je zelfstandige bent. Je krijgt altijd het advies dat het beste bij jou past.

Finenzo Roosendaal

Eén van de adviseurs die bij Finenzo is aangesloten is Ronald Deijkers, die al bijna dertig jaar werkzaam is in de financiële dienstverlening. Ronald heeft bij een grote verzekeraar gewerkt en is daarnaast jurist. Je kunt hem gerust breed onderlegd noemen. Een kundige adviseur, met veel ervaring. Hij is in zijn eentje hét gezicht van Finenzo Roosendaal.


Een klein kantoor dus en dat heeft zo zijn voordelen. “Ik ken al mijn klanten met naam en toenaam en daardoor is het contact persoonlijk en betrokken. De lijnen zijn kort, je mag me altijd bellen of appen, ook ’s avonds. Mensen vinden het fijn om te weten dat de dingen snel geregeld worden, dat geeft rust. De meeste klanten komen bij mij via mond-op-mondreclame. Dat is natuurlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Als ze dan vervolgens ook nog jarenlang klant blijven, dan weet je dat je je werk goed doet. Voor sommige klanten heb ik in de loop van de jaren al meerdere hypotheken mogen regelen.”

Persoonlijk en duidelijk

Finenzo staat niet alleen voor een persoonlijke benadering, maar ook voor een begrijpelijk advies. “Het is de kunst om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Waar ik als adviseur dagelijks te maken heb met hypotheken en andere financiële aangelegenheden, is dat voor de klant geen gesneden koek. Omdat het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek veel invloed heeft op iemands financiële toekomst, is het van belang dat je de tijd neemt om te zorgen dat je klant precies weet waar hij of zij voor kiest. Die klant geeft je vertrouwen en daar moet je zorgvuldig mee omgaan. Mijn advies is altijd eerlijk en reëel. Als ik iets niet waar kan maken, begin ik er niet aan.”

Advies in de breedste zin van het woord

Ronald heeft een enorme passie voor het vak en zijn doel is altijd om je financieel volledig te ontzorgen. Daarbij is niets ingewikkeld of teveel. Ook ondernemers kunnen terecht bij Finenzo Roosendaal. “Het vinden van een hypotheek voor een startende ondernemer vraagt de nodige ervaring en die heb ik in ruime mate in huis. Daarnaast kan ik samen met de ondernemer kijken naar zaken als pensioen en arbeidsongeschiktheid.”

Benieuwd wat Finenzo Roosendaal voor je kan betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Ronald staat je graag te woord!


Finenzo Roosendaal
Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
T (06) 40974337
ronald@finenzo.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.