Oost Kwartier

Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Oost-Kwartier is gelegen in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Het Oost-Kwartier is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad Bergen op Zoom. Hier verrijst straks een veelzijdig nieuwbouwplan bestaande uit 30 eengezinswoningen en 38 appartementen. Binnen deze wijk wordt een woonprogramma gerealiseerd waar verschillende generaties zich kunnen vestigen. De woningen zijn gevarieerd in woninggroottes en types. Er is ruimte voor jong en oud. Als koper heeft u een ruime keuze in een woning of appartement die bij u past.

Voor ons is het belangrijk om te weten hoe u in Oost-Kwartier wilt wonen. U kunt zich daarom nu al aanmelden via de website en uw woonwensen achterlaten. Wij houden u dan uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oost Kwartier
Koopwoningen
68
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden