Nieuw Altere - Halsteren

Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Halsteren komen er 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Je kunt beide locaties bekijken op de locatiepagina van de projectwebsite.

Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 nieuwbouwwoningen aan de Wouwseweg. Hiernaast zie je de voorlopige planning voor dit deelplan, de verwachte verkoop van de woningen start begin maart!

Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Dit deelplan (Wouwseweg 1) bestaat uit 25 woningen en de verwachting is dat deze in het eerste halfjaar van 2020 in verkoop gaan. De exacte planning voor het tweede deelplan zal in de loop van 2020 bekend worden gemaakt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Altere - Halsteren
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
51
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden