Dalwachters De Markies

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 670.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 151m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De Markies maakt deel uit van De Dalwachters. Na De Hertog is het de tweede Dalwachter in rij die de overgang vormt van de stad Bergen op Zoom en het aangrenzende natuurlandschap van Markiezaatsmeer. Samen lijken ze als het ware de wacht te houden over het prachtige Dal van de Molenbeek. Vandaar ook de naam De Dalwachters. Passend bij hun adellijke titels voeren ze die taak met veel stijl uit.

In het plan staat comfortabel wonen in een mooie, groene omgeving centraal. Niet alleen wordt het uitzicht over de bestaande natuur van het Dal van Molenbeken optimaal benut, ook om de Dalwachters heen wordt veel aandacht besteed aan een fijne, natuurlijke omgeving. Daarnaast voorzien de appartementen zelf in alle mogelijke gemakken van gelijkvloers wonen met veel comfort en leefplezier. Kortom, in De Dalwachters is het heerlijk wonen in een fijn appartement met aangrenzende natuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dalwachters De Markies
Woningen
0 van 35 beschikbaar
Prijs
€ 275.000,- tot € 670.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden