Scala - Bergen op Zoom

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 194m2

Over dit project

IN VERKOOP!

‘SCALA is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorziening. Gelegen in alle rust, aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Met 53 appartementen en een Health Centre brengt SCALA de plek, het wonen en de voorzieningen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Wonen op niveau
SCALA geeft met haar getrapte ontwerp, verscheidenheid aan appartementen en service het aangename en luxe gevoel van wonen.
Wat betreft de ontwikkelaar Jaap Adam van ADAM Vastgoed wordt SCALA de katalysator om van deze omgeving een fantastisch woongebied te maken. “Met SCALA willen we iets unieks realiseren in Bergen op Zoom. Klunder Architecten gaf een geslaagde invulling aan mijn visie. Ik kan niet wachten om de tekeningen met jullie te delen! Met 20 verschillende woningtypes, variërend van 58 tot 194 vierkante meter, is er echt voor ieders wat wils. Alle appartementen krijgen een ruim balkon van minimaal 11m2, dat is bijna het dubbele van de minimale eis uit het bouwbesluit. En veel appartementen hebben een nog riantere buitenruimte, tot wel meer dan 100 vierkante meter!”

Veel groen in de buitenruimte
Balkons die ingericht worden met meer dan 200 vaste bloembakken en dakterrassen die voorzien worden van plantvakken met ruimte voor meerstammige bomen zullen zorgen voor een groen en parkachtig gevoel. Daarnaast wordt de patio op de eerste verdieping ook een groene parkachtige binnentuin en in overleg met de gemeente en het naastgelegen wooncomplex Plein XIII wordt ook de voorzijde van de straat parkachtig ingericht. De huidige Louis Porquinlaan wordt daarbij omgevormd tot een slingerend pad waar de auto te gast is.

Een mooie plek om te beleven
SCALA is een ode aan het bourgondische Bergen op Zoom. Het Jazz-festival, Proef-Mei en Vastenavond is maar een hele kleine greep aan leuke en bijzondere evenementen die de stad kent. Maar ook op een gewone dag kunt u heerlijk genieten van de stad en haar omgeving.
De projectontwikkelaar zag vijf jaar geleden de potentie van de locatie, nam haar over van woningcorporatie Stadlander en zet nu alles op alles om zijn droom te realiseren. “Ik geloof in vastgoed met een maatschappelijke impact. Doordacht ontwikkelen kan een substantiële bijdrage leveren aan de vitaliteit van een woonomgeving.”

Heeft u interesse om te wonen in SCALA? Meld u dan aan via www.scala-bergenopzoom.nl of neem vrijblijvend contact op met verkoopmakelaar Baas Makelaars. Zij informeren u graag verder.
0164-683842
nieuwbouw@baasmakelaars.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Scala - Bergen op Zoom
Woningen
4 van 53 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden