Scala Bergen

Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 180m2

Over dit project

‘Scala’ is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorziening. Gelegen in alle rust, aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Met 48 appartementen en een Health Centre brengt Scala de plek, het wonen en de voorzieningen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Wonen op niveau
De appartementen variëren van 50 m2 tot meer dan 180 m2 met ieder een eigen balkon van minimaal 12 m2. Sommige appartementen hebben zelfs een royaal dakterras. Op balkons en gemeenschappelijke daktuin komen geïntegreerde plantenbakken. Zo sluit de groene uitstraling van Scala aan op haar omgeving. Want ook de omgeving wordt zo groen en parkachtig mogelijk ingevuld. Aan de achterzijde komt afgesloten privé parkeerterrein.

Scala geeft met haar getrapte ontwerp, verscheidenheid aan appartementen en service het aangename en luxe gevoel van wonen.

Interesse?
Wilt u op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf u dan in.
Ga naar de projectwebsite www.scala-bergenopzoom.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Scala Bergen
Koopwoningen
48
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden