Huren in de Meander

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

€ 1.035,- p.m. tot € 1.175,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuw in de verhuur: 15 ruim opgezette nieuwbouw-huurwoningen in een kindvriendelijke buurt. Deze woningen zijn 119 tot 123 m2 en gevestigd in Zuiderdreef, Bergen op Zoom.

Deze prachtige gezinswoningen bestaan uit drie verdiepingen en hebben allen drie slaapkamers, een zolder en een externe berging/schuur. De woningen worden behang klaar en zonder vloer opgeleverd. Alle woningen hebben een keuken met composiet blad, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Koelkast, oven of magnetron zijn niet aanwezig en zul je zelf moeten plaatsen
.
• Rijtjeswoning in kindvriendelijke wijk
• Drie slaapkamers en een zolder
• Externe berging/schuur
• Behangklaar en kale vloer
• Inclusief één parkeerplaats
• Keuken inclusief kookplaat en vaatwassen; zelf nog oven en koelkast plaatsen
• Lucht/warmtepomp en vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping

Markiezaat De Meander is ruim opgezet met woningen in een aansprekende architectuur. Er is veel aandacht voor groen en speelplekken voor kinderen, dus kindvriendelijk en veilig. Klimmen in een touwbrug of rustig vissen met een zelfgemaakte hengel bij het water. Een basisschool om de hoek. Vriendjes wonen altijd vlakbij!

Door de centrale ligging is zowel het bruisend hart van Bergen op Zoom als de natuur altijd dichtbij. Zo kun je naar hartelust genieten van stedelijk gemak en landelijke ruimte en rust. Zijn dit de woonwensen die je hebt? Dan is De Meander misschien wel jouw ideale wijk. Er staan hier veel verschillende typen rij en hoekwoningen. De Meander bestaat uit meerdere buurtjes.

Interesse
Heb je interesse? Dan begrijpen we dat heel goed! Alle informatie is te vinden op hurenindemeander . nl, hier kan je je ook gelijk inschrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in de Meander
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
15
Huurprijs (p.m.)
€ 1.035,- tot € 1.175,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden