De Nieuwe Kaai

Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

€ 229.000,- tot € 355.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 175m2
Kaveloppervlak
115 - 115m2
Inhoud
250 - 250m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Nieuwe Kaai is een nieuw stuk stad, dat qua sfeer aansluit op het bestaande. Op de historische binnenstad van Bergen op Zoom en op de charmante Kaai. Hier woon je met de binnenstad in je achtertuin, maar met genoeg ruimte voor een privé achtertuin!

De sfeer van het historische centrum en van De Kaai zie je terug in het karakter van de buurt. In de opbouw van de stadsstraten, door de charmante klinkerbestrating en mooie straatlantaarns. Ook de uitstraling van de woningen en buitenruimten ademen die sfeer uit. Denk aan warme, klassieke architectuur en een Delftse stoep of stenen opstap tussen de voordeur van je huis en de stoep, zoals je ook in de binnenstad terug ziet. Een nette parkeeroplossing in de buurt van je huis en een eigen achtertuin.

Voor elk wat wils!
In de Nieuwe Kaai komt straks een diversiteit aan grondgeboden stadswoningen in verschillende soorten en maten. Van kleiner tot groot. En in diverse stijlen die goed bij elkaar passen en aansluiten op de bestaande stad.

Blijf op de hoogte via www.denieuwekaai.nl of www.facebook.com/nieuwekaai

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Kaai
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
71 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 229.000,- tot € 355.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden