Wonen bij Gentius

Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
Actueel aanbod

€ 196.600,- tot € 214.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 125m2
Kaveloppervlak
122 - 150m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Wonen bij Gentius. In het kloppende hart van Gageldonk te Bergen op Zoom
Woon! Leef! En maak de wijk!
Kom wonen bij Gentius: royale woningen, met vloerverwarming op de begane grond, een keuken met diverse apparatuur, badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Maar ook een vaste trap naar een zolder waar ook nog 2 ruimtes gemaakt kunnen worden. Inclusief zeer royale tuinen waar je altijd een plek in de zon óf in de schaduw kunt vinden.

Wonen in een nieuwbouwwoning. In een wijk die al bestaat. En leeft. Met park. Winkels. Restaurantjes. Een wijk die kansen heeft. Kansen creëert. En kansen benut.

Met de nieuwbouw aan de Vijverberg is de start gemaakt van een grootscheepse transformatie van de wijk Gageldonk. Vernieuwen wat vernieuwd moet worden. Veranderen wat beter kan. Behouden wat goed is.

----------------------------------------------------

18 eengezinswoningen
Wat past bij u: een woning van 5.10 meter breed en 8.60 meter lang? Of toch nog iets groter? Wat dacht u van 9.20 meter lang? Veel, of nog meer ruimte om een lekkere plek in huis te hebben.

Op de verdieping slaapkamers waar iedereen fijn kan vertoeven. Met een zolderverdieping waar naar eigen inzicht vele gebruiksmogelijkheden voor bedacht kunnen worden. Een royale woning met plek voor iedereen.

----------------------------------------------------

oyale kavels
Grote huizen op een grote kavel. Kavels tussen de 134 en 116 m2 : volop tuin waar iedereen heerlijk kan vertoeven. Een loungeset, een zandbak, kies maar hoe u de tuin wilt gaan gebruiken. Bij de hoekwoningen en de bouwnummers 5 en 14 heeft de gevel een aparte zolder. Dit geeft de straat een levendige aanblik. En voor u extra tuin. De tussenliggende woningen verspringen iets naar achter, maar zo weinig dat er een fijne achtertuin overblijft. Plek voor iedereen en ieders wensen!

Een grotere woning?

De bouwnummers 1-9-10-18-5-14 zijn groter door de sprong in de gevel. Zowel op de begane grond als de verdiepingen is hierdoor meer ruimte.

Een keuken met diverse apparatuur
Dat wordt heerlijk kokkerellen met de familie. En daarna samen aan tafel: plaats genoeg voor velen. Of toch lekker samen buiten eten? Door de openslaande deuren loopt u zo de tuin in. De kinderen spelen buiten en u kunt samen met de familie genieten van het buitenleven in uw eigen achtertuin.

Diverse opties zijn mogelijk
Afhankelijk van de stand van het werk zijn er opties mogelijk. Laat u informeren door de makelaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen bij Gentius
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 196.600,- tot € 214.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Van Opstal Grosfeld Makelaars B.V.
Westersingel 4
4611HV Bergen op Zoom
info@vanopstalgrosfeld.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen op Zoom.

Aanmelden